PALVELUT JA HINNAT

PERUSJALKAHOITO

Aromaattinen jalkakylpy (myös hajusteeton vaihtoehto), jalkaterien ihon- ja kynsienhoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja tarvittaessa kynsien ohentaminen). Jalkaterien ja säärten hoito ihoa kosteuttavalla voiteella, ravitseva kynsiöljy, kevyt jalkaterien hieronta ja omahoito-ohjeet (tarvittaessa kirjalliset ohjeet mukaan).


Hoidon kesto n. 60 min.


59€

VAATIVA JALKAHOITO

Vaativa jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka ei ole käynyt jalkahoidoissa säännöllisesti tai koskaan ja jolla on laajoja jalkaongelmia. Kuten laajoja kovettuma-alueita, kipeitä känsiä, sisäänkasvavia kynsiä, paksuuntuneita kynsiä tai sienikynsiä.

Sisällöltään Vaativa jalkahoito on samanlainen kuin perusjalkahoito, mutta aikaa jalkaongelmien hoitoon käytetään enemmän.

Hoidon kesto 90 min.

69€

KAUNISTAVA JALKAHOITO

Aromaattinen jalkakylpy (myös hajusteeton vaihtoehto), jalkaterien ja säärten kuorinta (mikrolevä- tai granaattiomenakuorinta), jalkaterien ihon- ja kynsien hoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien ohentaminen tarvittaessa.)

Syväkosteuttava jalkanaamio ja kevyt  jalkaterien ja säärten hieronta. Kynsien lakkaus  Mavalan lakalla, lakkapullon asiakas saa mukaan. Omahoito-ohjeet, tarvittaessa kirjallisesti.

Huom! Ellei asiakas halua kynsien lakkausta, hoidon hinta on 65 €.

Hoidon kesto 90 min.


69€

RENTOUTTAVA JALKAHOITO

Rentouttava jalkahoito Sinulle, joka kaipaat arkeesi pienen hemmotteluhetken ja kevyemmät askeleet!

Rentouttavassa jalkahoidossa jalat pääsevät ensin virkistymään aromaattiseen vaahtokylpyyn (myös hajusteeton vaihtoehto). Vaahtokylvyn jälkeen jalkaterät ja sääret kuoritaan ihoa puhdistavalla, hoitavalla ja pehmittävällä kuorintavoiteella (mikrolevä- tai granaattiomenakuorinta),

Jalkaterät, sääret ja pohkeet hierotaan kevyesti aromaattisella (tai hajusteettomalla) hierontaöljyllä. Hoidon lopuksi sääriin ja jalkateriin laitetaan vaikuttamaan syväkosteuttava ja hoitava jalkanaamio. Hoitotuotteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

SUOSITTU HOITO LAHJAKSI!

Hoidon kesto 45 min.

49€

TÄYDELLINEN JALKAHOITO

Aromaattinen jalkakylpy (myös hajusteeton vaihtoehto), jalkaterien ja säärten mikroleväkuorinta (Footlogix) tai granaattiomenakuorinta (Peclavus).

Säärten, pohkeiden ja jalkaterien hieronta aromaattisella öljyllä (myös hajusteeton vaihtoehto), jalkaterien ihon- ja kynsien hoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien ohentaminen tarvittaessa.)

Kynsien lakkaus ( hoidossa käytetään Mavalan merkkistä lakkaa ja asiakas saa lakkapullon mukaan.) Lopuksi jalkateriin ja sääriin hierotaan vaikuttamaan syväkosteuttava naamio. Omahoito-ohjeet, tarvittaessa kirjallisesti.

Hoidon kesto 120 min.

Huom! Ellei asiakas halua kynsien lakkausta, hoidon hinta on 85 €.

SUOSITTU HOITO LAHJAKSI!

89€

VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUS

Varpaankynsien sekä kynsinauhojen siistiminen. Geelilakkaus (yksivärinen), kynsiöljy ja hoitovoide.
Ei sisällä vanhan lakan poistamista/huoltoa.
Ei sienikynsille!
Kynsien geelilakkaus tehdään Orly GelFX geelilakalla, joka on vegaani geelilakkaus, ilman yleisimpiä terveydelle haitallisia ainesosia. GelFX geelilakkaus ravitsee kynttä hyvien raaka-aineidensa ansiosta antaen kestävyyttä, vahvuutta ja kiiltoa. Antioksidanttiset A + E-vitamiinit sekä B5 -vitamiini vahvistavat ja suojaavat kynnen omaa rakennetta ja kasvua.

50€

JALKAHIERONTA

Jalkahieronta sisältää pohkeiden, säärten ja jalkaterien hieronnan.

Hieronnan aluksi jalkojen kylvetys sekä jalkaterän ja säärten kuorinta, jos asiakas haluaa.

Jalkahieronta rentouttaa lihaksia, parantaa jalkojen verenkiertoa ja vilkastuttaa lihasten aineenvaihduntaa.

Jalkahieronta helpottaa, jos jaloissa tuntuu väsymystä, kipua ja jäykkyyttä.

60 min. hieronta 42 €

45 min. hieronta 38€

30 min. hieronta 34€

alkaen  34 €

SYYLÄN HOITO
 

Koagulointi hoito syylän poistoon. Hoito koagulointilaitteella kestää muutamia sekunteja. Veressä olevat proteiinit koaguloivat eli jähmettyvät ja tuhoutuvat lämmön vaikutuksesta. Syylän verisuonisto kuivatetaan, jotta se saadaan poistumaan. Syylä ei häviä heti vaan muutamassa kuukaudessa ja tarvittaessa hoito uusitaan.

Hoito alkaen 40€

Jalkahoidon yhteydessä alkaen 25€ 


40€

SILIKONIORTOOSI

Yksilöllisellä silikoniortoosilla voidaan korjata varpaiden asentovirheitä (mm. vaivaisenluu, vasaravarpaat ja räätälinpatti.) tai suojata varpaita hankaukselta.

Ortoosi valmistetaan silikonista ja se muovataan asiakkaan varpaisiin sopivaksi.

alkaen 24,00€

PODOFIX-KYNNENOIKAISU (KIVUTON!)

Sisäänkasvaneeseen kynteen tehdään kivuton jousioikaisu. Menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi.

Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään. Jousi pyrkii nostamaan sisäänkasvanutta kynttä pois ihosta.

Menetelmä on asiakkaalle täysin kivuton!

Podofix-liuska pysyy kynnellä 2 viikosta 2 kuukauteen.

Uusi liuska uusitaan kynteen tarpeen mukaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu (n. 4-5 viikon välein). Toivottu tulos saavutetaan yleisesti n. 6 kk aikana.

Uusinta liuskan laittaminen 55 €/kpl.

60€

KYNSIHOITO

Jalkakylpy, varpaankynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja tarvittaessa kynsien kevyt hionta. Kynsiöljy sekä jalkaterien rasvaus hoitovoiteella.

30€

KYNSIHOITO (vaativa)

Erittäin paksuuntuneiden/sienikynsien leikkaus ja hionta. Sis. jalkakylpy, kynsienleikkaus ja hionta. Kynsinauhojen siistiminen. Kynsi- tai teepuuöljy. Jalkaterien rasvaus hoitovoiteella.

45€

SORMENKYNSIEN LEIKKAUS

Jalkahoidon yhteydessä hinta 5 €.

10 €

HOIDOT KOTIKÄYNTINÄ

Hoidon hintaan lisätään + 20 €

(Outokummun keskustan alueella.)

KENKIEN OTSONOINTI

Otsonointi on tehokas tapa tuhota kengistä sienibakteerit (kynsi- ja jalkasieni) sekä syylävirukset. Otsonointi myös poistaa kengistä epämiellyttävät hajut.

5€/pari

LAHJAKORTTI

Lahjakortin voit ostaa hoitolalta tai kätevästi sähköisesti lahjakorttikaupan kautta.


MAKSUVAIHTOEHDOT: käteinen, korttimaksu ja epassi (hyvinvointi).

(Hoivakodin asiakkaille ja yrityksille laskutusmahdollisuus.

Hoitovaraus on sitova. Peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoitoaikaasi, mikäli et pääse tulemaan hoitoon.

Pidätämme oikeuden periä koko hoidon hinnan peruuttamatta jätetystä hoidosta.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.