PALVELUT JA HINNAT

PERUSJALKAHOITO

Jalkakylpy, jalkaterien ihon- ja kynsienhoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja tarvittaessa kynsien ohentaminen). Jalkaterien ja säärten hoito ihoa kosteuttavalla voiteella, ravitseva kynsiöljy, kevyt jalkaterien hieronta ja omahoito-ohjeet (tarvittaessa kirjalliset ohjeet mukaan).


Hoidon kesto n. 60 min.


65€

VAATIVA JALKAHOITO

Vaativa jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka ei ole käynyt jalkahoidoissa säännöllisesti tai koskaan ja jolla on laajoja jalkaongelmia. Kuten laajoja kovettuma-alueita, kipeitä känsiä, sisäänkasvavia kynsiä, paksuuntuneita kynsiä tai sienikynsiä.

Sisällöltään Vaativa jalkahoito on samanlainen kuin perusjalkahoito, mutta aikaa jalkaongelmien hoitoon käytetään enemmän.

Hoidon kesto 90 min.

75€

KAUNISTAVA JALKAHOITO

Jalkakylpy, jalkaterien ja säärten kuorinta (mikrolevä- tai granaattiomenakuorinta), jalkaterien ihon- ja kynsien hoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien ohentaminen tarvittaessa.)

Syväkosteuttava jalkanaamio ja kevyt  jalkaterien ja säärten hieronta. Kynsien lakkaus  Mavalan lakalla, lakkapullon asiakas saa mukaan. Omahoito-ohjeet, tarvittaessa kirjallisesti.

Huom! Ellei asiakas halua kynsien lakkausta, hoidon hinta on 68 €.

Hoidon kesto 90 min.


75€

RENTOUTTAVA JALKAHOITO

Rentouttava jalkahoito Sinulle, joka kaipaat arkeesi pienen hemmotteluhetken ja kevyemmät askeleet!

Rentouttavassa jalkahoidossa jalat pääsevät ensin virkistymään jalkakylpyyn. Kylvyn jälkeen jalkaterät ja sääret kuoritaan ihoa puhdistavalla, hoitavalla ja pehmittävällä kuorintavoiteella (mikrolevä- tai granaattiomenakuorinta),

Jalkaterät, sääret ja pohkeet hierotaan kevyesti hierontaöljyllä. Hoidon lopuksi sääriin ja jalkateriin laitetaan vaikuttamaan syväkosteuttava ja hoitava jalkanaamio. Hoitotuotteet valitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

SUOSITTU HOITO LAHJAKSI!

Hoidon kesto 45 min.

50€

TÄYDELLINEN JALKAHOITO

Jalkakylpy, jalkaterien ja säärten mikroleväkuorinta (Footlogix) tai granaattiomenakuorinta (Peclavus).

Säärten, pohkeiden ja jalkaterien hieronta aromaattisella öljyllä (myös hajusteeton vaihtoehto), jalkaterien ihon- ja kynsien hoito (mm. kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien ohentaminen tarvittaessa.)

Kynsien lakkaus ( hoidossa käytetään Mavalan merkkistä lakkaa ja asiakas saa lakkapullon mukaan.) Lopuksi jalkateriin ja sääriin hierotaan vaikuttamaan syväkosteuttava naamio. Omahoito-ohjeet, tarvittaessa kirjallisesti.

Hoidon kesto 120 min.

SUOSITTU HOITO LAHJAKSI!

95€

KYNNENJOUSIOIKAISU

Sisäänkasvaneeseen kynteen tehdään kivuton jousioikaisu. Menetelmä perustuu aktiiviseen liuskaan, johon on kiinnitetty rautalankajousi. Liuska liimataan kynnen pintaan ja siinä oleva jousi kiristetään.

Jousi pyrkii nostamaan sisäänkasvanutta kynttä pois ihosta. Menetelmä on asiakkaalle täysin kivuton. Podofix-liuska pysyy kynnellä 2 viikosta 2 kuukauteen. Uusi liuska uusitaan kynteen tarpeen mukaan, kunnes haluttu tulos on saavutettu. (n. 4-5 viikon välein). Toivottu tulos saavutetaan yleensä n. 6 kk aikana.60€

VARPAANKYNSIEN LEIKKAUS

Jalkakylpy, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja tarvittaessa kevyt hionta. Kynsiöljy.

35€

PAKSUUNTUNEIDEN /SIENIKYNSIEN LEIKKAUS JA HIONTA.

Jalkakylpy, kynsien leikkaus, paksuuntuneiden kynsien (sienikynsien) ohentaminen nestesumuporalla, kynsinauhojen siistiminen ja kynsiöljy.

50€

YKSILÖLLINEN SILIKONIORTOOSI 

Yksilöllinen silikoniortoosi valmistetaan silikonimassasta oikaisemaan esimerkiksi vaivaisenluuta tai suojaamaan vasaravarpaita tai varvasvälikänsiä.


alkaen 25€

JALKAHIERONTA

Jalkahieronta sisältää pohkeiden, säärten ja jalkaterien hieronnan.

Hieronnan aluksi jalkojen kylvetys sekä jalkaterän ja säärten kuorinta, jos asiakas haluaa.

Jalkahieronta rentouttaa lihaksia, parantaa jalkojen verenkiertoa ja vilkastuttaa lihasten aineenvaihduntaa.

Jalkahieronta helpottaa, jos jaloissa tuntuu väsymystä, kipua ja jäykkyyttä.

60 min. hieronta 45 €

45 min. hieronta 40€

30 min. hieronta 35€

alkaen  35 €

SYYLÄN HOITO
 

Koagulointi hoito syylän poistoon. Hoito koagulointilaitteella kestää muutamia sekunteja. Veressä olevat proteiinit koaguloivat eli jähmettyvät ja tuhoutuvat lämmön vaikutuksesta. Syylän verisuonisto kuivatetaan, jotta se saadaan poistumaan. Syylä ei häviä heti vaan muutamassa kuukaudessa ja tarvittaessa hoito uusitaan.

Hoito alkaen 40€

Jalkahoidon yhteydessä alkaen 25€ 


40€

Hoitovaraus on sitova. Peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoitoaikaasi, mikäli et pääse tulemaan hoitoon.

Pidätämme oikeuden periä koko hoidon hinnan peruuttamatta jätetystä hoidosta.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.